Còpia Clip - Talonaris i Blocs

Talonaris, Blocs i Llibretes

Blocs Còpia Clip

Sempre convé tenir molt a mà un bon bloc de notes: a casa, a l’oficina, al teu comerç… Per què no plasmar la teva marca en ell?

Talonaris Còpia Clip

Et permeten tenir còpies de factures, albarans, i fins i tot fulles de comandes. Sempre personalitzats amb el logotip de la teva empresa. Tu tries: amb original i còpia o amb original i dues còpies addicionals.

Llibretes Còpia Clip

No només per a recordar… també per què et recordin! Una llibreta és d’allò més pràctic. Sempre ve bé tenir-ne una a prop. I si serveix per a fer presència de marca?
La teva empresa, la teva marca, ben visible. Llibretes personalitzades Còpia Clip… fes-te amb les teves!

Vols més informació sense compromís? Contacta amb Còpia Clip... et sorprendrem!    Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

    Còpia Clip informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a copiaclip@gmail.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.    Fes la teva comanda a través de la nostra web