Còpia Clip - Díptics i Tríptics

Díptics i Tríptics

Sigui quin sigui el sector de la teva empresa, tenim una solució de comunicació a mida: un missatge impactant, unes fotos que captin l’atenció i un eslògan potent.

Fes que tothom conegui la teva promoció, els teus serveis, el teu esdeveniment… Tria el teu format i… comença a repartir bons resultats!

A Còpia Clip t’ajudem a triar el format que necessites en cada cas. També dissenyem el contingut per obtenir un resultat únic, diferent, creatiu…

Ens hi posem?

Vols pressupost sense compromís? Contacta amb Còpia Clip... et sorprendrem!    Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

    Còpia Clip informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a copiaclip@gmail.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.    Si ja disposes del disseny, tria el teu format, quantitat i… ens posem en marxa! En pocs dies ho rebràs a domicili.