Còpia Clip - Copisteria

Copisteria

És l’essència de Còpia Clip, amb la nostra copisteria vam néixer i per ella treballem dia a dia.

Creiem que el tracte proper no està renyit amb oferir un servei professional. Per aquest motiu, des de la nostra copisteria a Salt t’atendrem de manera cordial i familiar i treballarem per realitzar el servei de copisteria o impressió de forma ràpida i eficaç.

Fotocòpies

Treballs de reprografia, fotocòpies B/N i color, cartelleria, impressió gran format…

Copisteria

Targetes de visita, flyers, calendaris personalitzats, postals, papereria corporativa, vinils…

Material d’oficina

Tot el que necessites per estar ben equipat, a escola i a l’oficina.

Acabats

Enquadernació i plastificat d’impressió de documents. T’oferim diferents acabats pels treballs d’impressió.

Ens coneixem? Contacta amb nosaltres!

Vols que et preparem un disseny? Necessites suport? Contacta amb nosaltres!    Informació bàsica sobre el tractament de dades – Reglament (UE) 2016/679

    Còpia Clip informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a copiaclip@gmail.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.